top of page
vindruer

HVEM ER VI

Vi er begge født og opvokset i Danmark, og har ingen særlig tilknytning til Italien ...udover en fascination der er vokset gennem et utal af ferier i mere end 25 år. Vi har været gift siden 1991, og har to voksne børn der begge bor i Danmark.

For os er vores besøgende ikke bare kunder. Vi lægger stor vægt på at alle føler sig velkommen og godt tilpas fra første øjeblik. Vi elsker når Casa Mauletta er fuld af glade feriegæster, og vi er meget bevidste om, at alle gæster bliver mødt med åbenhed. Samtidig er privatliv også for mange en vigtig del af at holde ferie, det er vi bevidste om, og håber at vi kan danne rammen for jeres perfekte ferie her på Casa Mauletta.

Henrik & Dorthe

HENRIK & DORTHE

Henrik er uddannet tv-fotograf, og har siden 2002 arbejdet freelance som dette. Dorthe er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og har siden 2000 arbejdet som kommunal sundhedsplejerske.

 

Vores baggrund har ikke direkte relation til det at være B&B værter.... men vi har begge haft jobs, hvor vi har haft kontakt med mange mennesker, og hvor relationer er i fokus, og vi glæder os meget til vores nye tilværelse hvor vi vil forkæle vores gæster på Casa Mauletta.

bottom of page