top of page
breakfast-eggs-2_edited.jpg

VORES MORGENMAD

Nyd vores hjemmelavede morgenmad i det hyggelige spiseområde eller udendørs med udsigt over landskabet. Vi stræber efter at vores morgenmad skal være en oplevelse, der fanger essensen af både Umbrien og de nordiske traditioner.

KAFFE OG TE

Væk dine sanser med den rige aroma af vores omhyggeligt bryggede stempelkande kaffe. Eller lad dig overvældes af duften fra en friskbrygget kop cappucino. Brygget med førsteklasses bønner, fra vores lokale risteri, er vores kaffe et bevis på vores engagement for kvalitet og sikrer, at din dag starter med den perfekte kop.

FRISK FRUGT

Start din dag med et friskt udvalg af lækre solmodne frugter og bær. 

ÆG, ÆG ELLER ÆG?

Vores morgenmad ville ikke være komplet uden æg i en eller anden form. Så hver morgen serverer vi enten røræg, spejlæg eller omelet efter eget valg.

OST, SKINKE OG SALAMI

Oplev smagen af Umbrien med et lille udvalg af lokale oste, omhyggeligt udvalgt for at komplimentere de nordiske elementer af vores morgenmad. Ostene kombineret med kvalitets skinke og salami tilføjer en snert af luksus til din morgen.

 

YOGHURT

Toppet med friske frugter, bær og honning ...og lidt müsli.

HJEMMEBAGT BRØD

Ingen morgenmad er komplet uden duften af nybagte surdejs boller.

Italiensk brød

"Vi elsker Italiens fokus på kvalitet og tradition. Og samtidig synes vi, at vi med fordel kan inddrage vores nordiske baggrund i smagsoplevelserne i vores morgenmad."

bottom of page