top of page
Olivengrene

VORES OLIVENOLIE

fra egen

På vores grund har vi ca. 240 oliventræer, der er af blandede arter og aldre. De skaber en ægte Italiensk atmosfære på stedet, men er også basis for den olivenolie vi bruger i vores mad hver dag.

Oliventræerne beskærer vi i det tidlige forår, og vi trimmer dem igen kort før høsten i slutningen af oktober/starten af november. Under olivenhøsten emmer Casa Mauletta af liv, når familie og venner hjælper os med at få høstet de mange kilo oliven.

 

Umiddelbart efter høsten presses vores oliven til den lækreste koldpressede olivenolie. Det forgår på olivenpressen i nabobyen Citta Della Pieve, hvor de har en højteknologisk presse som ved 26-27 grader forvandler de rå oliven til det grønne guld – olivenolie.  

100% MAULETTA

Idet vi har så mange træer, sikres vi, at vi kun har olie fra vores egne træer. Har man kun få træer kan man ikke få sit eget pres, og må gå sammen med andre mindre olivenbønder. Olien hældes på dåser, og det er fra november og indtil vores lager er tomt, muligt at smage og købe vores olivenolie i mængder fra 0,5 liter op til 5 liter. 

Maulettas grønne guld
Maulettas olivenolie 2023
Vores hjemmelavede olivenolie
bottom of page